Ramadhan Datang Lagi :)

assalamualaikum

alhamdulillah bertemu lagi kita dengan bulan ramadhan yang mulia. terima kasih Ya Allah, Engkau panjang kan umur hambamu ini :)

puasa tahun ni Mira terpaksa berbuka seminggu sekali je dengan family. sedih sangat :'( tapi nak buat macam mana. terpaksa la redha je. sekarang kan Mira keje kat Secret Recipe. mane la dapat selalu cuti. so hari hari lain terpaksa berbuka dengan kawan kawan :)

sekarang dah masuk hari ke-7 kita puasa. dah 7 hari jugak la Mira tak berbuka kat rumah lagi. besok (khamis) baru first day Mira berbuka kat rumah. excited nak berbuka kat rumah ni. hehe :D
sepanjang puasa ni kedai tak ramai pelanggan. cina pun jarang la jugak masuk. tapi bila waktu berbuka baru la macam buzy sikit. buzy dengan melayu lagi. pastu masuk pulak cina dengan india (haiii, nak berbuka sekali jugak ke diorang ni :P)

dah takde orang tu mula la masing masing keboringan + kebosanan tahap gaban. ni je la yang mampu kitorang buat sementara tunggu customer :P





sayang my second family verymuch :)

SELAMAT BERPUASA SEMUA BLOGGER :D

KAMSAHAMNIDA !

1 comment:

tenku butang said...

blogger cumeyyy!!

Hai.. Salam Kenal..
done follow.. jom follow blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

fly high !