Final Maharaja Lawak

yay ! Maharaja Lawak pun dah nak habis . hee :D . yang paling best Jozan dapat masuk final . happy giler kot . walaupun memang dah tau diorang mesti dapat masuk final kan tapi still happy giler giler *eh eh , suka hati aku la  dah memang aku happy kan* hee :D . emo lak ai . oke oke . back to the story . yang dapat melangkah *hamboi ! melangkah lak tu --'* oke oke . yang dapat masuk final selain Jozan adalah *abaikan perkataan skema* Sepah , Nabil dan dan dan Jambu yang mendapat imuniti dari juri . hamboi ! dah nak final baru nak guna imuniti . dan yang tersingkir semalam kumpulan R2 .

tahniah Jozan , Sepah , Nabil dan Jambu *wah ! tetibe --'*

overall , persembahan yang best semalam *bagi ku la , bagi kamo tak tau la kan* Jozan of course . HAHA! Nabil dengan Sepah . Jambu dengan R2 kurang la .

minggu depan final ! korang agak sape yang dapat takhta Maharaja Lawak tu ? hee :D


1 comment:

taliff said...

Semoga Blog kembali Pulih Hendaknya^^

fly high !