Maharaja Lawak

giler lambat aku update blog --' . yela , sebab aku balik kampung kan . so hari ni baru nak update pasal Maharaja Lawak (ML) . oke straight to the point la kan . memang aku kecewa sikit Jozan tak menang . kesian diorang tak pernah jadi juara . nak jugak la tengok diorang dapat gelaran JUARA . Nabil , Sepah dengan Yus dah pernah dah dapat gelaran tu . tapi nak buat macam mana kan . dah tak de rezeki diorang . tapi diorang still juara di hati peminat *termasuk la di hati aku . hee :D*

tahniah buat Sepah !

aku sampai sampai je rumah , malam tu terus buka komputer nak tengok apa cerita kat Zizan FC , Jozan FC , Johan FC dengan twitter Zizan . hee :D . gilerr semangat kan ? of course la . HAHA !

ape ape pun semua finalis bagus bagus + hebat hebat kan .
tahniah kat diorang yang berjaya buat kita semua terhibur selama 13 minggu . bukan senang tu tau  :)

haaaa ! lagi satu berita yang aku dapat ↓


aku print screen dari twitter Ahmad Idham sendiri . haaaa ! best kan ? tak sabar rasanya . harap betul la . gilerr kuat fenomena Mael Lambung dengan Ah Chai ni . sampai Ahmad Idham pun kena serang . hee :D

8 comments:

She's Gee said...

betul tu, dorang tetap juara d hati peminat... ^^

Gee baru tulis "Followers, Wajib Bace!"

Mira (: said...

yess . ttap skong diorg .
suda bce . thnx byk2 gee . syg gee ♥

She's Gee said...

hoho.. terharu ye ade org cyg.. hehe.. u r most welcome dear.. ^^

SchA :) said...

hurmm , tak jdi juara dh nk ade movie . sepah ade ?? bhahahahha ;p

Mira (: said...

She's Gee : hee :D
SchA :) : sepah tade . kahkahkah ! tak baik la kau . hee :D

myhatiku said...

wah..baru tau pasal mael lambung vs ah chai the movie..bestnye..hee:)

Mira (: said...

best kan ? hee . tak saba nye pun ni . adoiii :D

Mira (: said...
This comment has been removed by the author.
fly high !