Bye Kawan #2

haaaa , kenapa #2 ? sebab dulu pernah buat jugak . tengok ni . hee :D
entry ni aku buat khas untuk kawan aku yang akan menyambungkan pelajarannya di . . . . . Bangi je pun . HAHA ! ni entry imbas kembali + ala ala sedih sikit la *sebenarnye tak sangat pun :P* 

kawan yang aku maksud kan ni haa ↓


comel kan ? HAHA ! nama dia Syazana bt Othman . tapi aku panggil Scha Nana . hanya aku je tau . HAHA ! oke tipu . ramai panggil macam tu :P

kitorang kawan . . . . erm aku pun tak tau sejak bila aku start ngam dengan dia . tiba tiba jadi rapat giler giler . macam macam kitorang share bersama . sampai kadang kadang member dia dengan member aku jelous dengan hubungan kitorang *wah ! hubungan tu* . tapi memang best la kawan dengan dia . walaupun tak de la lama sangat kan . dia selalu teman aku chat . hampir setiap malam juga la . wall aku penuh dengan komen dia . macam tu jugak dia . hee :D . dia jugak merangkap kawan gosip aku + cikgu blog . HAHA ! blog dia lawa bai . melawat la tau .

lepas ni setiap malam aku dah tak de orang nak teman chat :')

belajar elok elok oke . aku tau kau akan berjaya :)

sayang kau sangat sangat :) ♥

10 comments:

SchA :) said...

nak nangis nie ! boleh tak ? ;'(

Mira (: said...

jgn ngade la kau . nnt aku lak yg bnjir kat sni . haha !

SchA :) said...

haha ! ok3 . saye gelak dgn lawak anda . ngeee

Mira (: said...

kuang ajaq . aku wat cite sdih ni ;( grrr ! hahaha !

Faraa Eiman's said...

ala , pergi blaja jep
t blik , bley jmpe ag kan ;D

Mira (: said...

@Faraa Eiman's

sdih skit la . tade kwn nk tman borak. tu yg crik mmbr kat blog ni :D

Cik Jannah said...

tahniah kat kawan kamu.. bangi kat mana?

Mira (: said...

@Cik Jannah

kptm bangi

syieda_joy said...

tahniah pada kamo yg brjaya smbung study..^_^

syieda doakan kamo berjaya..

Mira (: said...

@syieda_joy

thnx . mira doakan tuk syieda jgk ye :D

fly high !