entry khas ♥

hari ni hari terakhir Mira update blog . bukan tak nak update sampai bila bila . juz bercuti untuk 3 bulan . Mira akan pegi Program Latihan Khidmat Negara ( PLKN ) isnin ( 12 Sept 2011 ) . so hari ni Mira nak ucapkan sesuomthing la ye . hahaha !

for blogger ♥


Mira akan tinggalkan dunia blog untuk 3 bulan ni . so untuk sape sape yang sudi baca blog Mira ( ade ke ? hehe )  , share share cite korang dengan Mira . susah susah tekan button follow kat blog Mira . hehe :D . yang merajinkan diri untuk mengomen blog Mira walaupun tak ramai yang komen . Mira nak ucapkan tenkiu sangat sangat . sayang giler la kat korang ♥

for kawan karib Mira ♥

walaupun korang tak tau pun blog ni wujud . Mira nak ucapkan selamat tinggal  . Mira akan merindui korang sangat sangat ( walaupun tak tau la korang rasa ke tak Mira tak de nanti ) . walaupun kita dah tak lepak bersama sejak habis sekolah ni , Mira sentiasa ingat kat korang tau . for , Fatin , Nad , Kama , Zue , Mija , Dyana , Sham , Myra , Arn , Eica , Iqa , Shima , Scha Nana , Mira nak minta maaf kalau Mira pernah buat salah kat korang & sentiasa doakan Mira kat sana oke ♥

for JOZANNERZ
( hamboi ! terbesar lak tulisannye . hehe :D )

 walaupun ade yang duduk Sabah , Sarawak , Singapore tapi disebabkan minat yang sama kita jadi rapat dan share segala benda bersama . Mira ingat dulu nak join 'rumah' kita tu dalam diam je . maklum la , Mira ni penyegan sikit ( wah ! penyegan ke ? hehe :D ) . tapi bile dah start sembang dengan korang Mira rase happy dan rase hari hari nak singgah 'rumah' kita tu . tapi untuk 3 bulan ni Mira tak kan datang + melawat + share ape ape kat 'rumah' kita . miss korang sangat sangat . Mira nak tulis sume nama memang tak terdaya la kan . berapa ramai pulak ahli kat 'rumah' kita . hehe :D . so untuk all Jozannerz . i love you all so much . Mira akan sentiasa ingat kat korang . lepas 3 bulan kita share sume benda bersama lagi ye :) ♥
♥ i will miss you all ♥

kenangan bercakap dengan Johan RajaLawak
credit by Jozannerz Dsyg

( JANGAN GELAK ! )

bye ! ♥

8 comments:

Allyahlan Jozannerz said...

Alalala.. Sedihnye.. heh.. :) Selamat ye di sana! Jaga diri baik2! jumpe lag selepas 3 bulan nanti! :)

Rara said...

alala . i'm a jozanner & kita kira family la ek ?! XD btw , tc of urself . :)

Rara said...

alala ! i'm one of jozanner so kita kira family la ek ?! XD lucky u dapat borak ngn johan . aha ! btw , tc . :)

Lieya JoZanners said...

alaa...takdela sorang lagi JoZanners...hurm...

Mira (: said...

@Allyahlan Jozannerz

oke thnx . lps 3 bln kita jmpe kat 'rumah' kita tu :)

Mira (: said...

@Rara

jozannerz jgk ? 1 fmily la . hehe :D tibe2 trase nk call era . so dpt la ckp . oke thanx :)

Mira (: said...

@Lieya JoZanners

sorg tkde . beribu yg dtg nnt . i will miss u all T_T

aleen aiden said...

jaga diri ok. :)

fly high !