Hantu Bonceng !

halohaaaa !

macam mane raya korang ? mesti best kan ? raya Mira biase biase je . maybe sebab duduk rumah je kot . best jugak sebab boleh layan cite cite kat tv . tahun ni cite semua best best . hehe :D

semalam Mira pegi tengok wayang dengan my bro . maybe cite yang terakhir Mira tengok untuk tahun ni T_T
korang tau tak cite ape ? conform la tau kan . tengok tajuk entry pun korang dah boleh tau .

ye ! Mira tengok HANTU BONCENG semalam

( tunjuk poster dulu )

cite dia best giler . kelakar . jalan cite pun menarik . dialog pun best . haha ! memang tak rugi la korang tengok :))

Dialog Hantu Bonceng :

first situation

Ju : bang tolong saya bang ~ sempurnakan saya
Zizan : hurm , hari tu tak sempat sempurnakan lagi . eh , ape aku pikir ni

( haha ! orang suruh sempurnakan mayat , dia boleh pikir lain lak )

second situation

Jue : my ucuk kena nasi kangkang la . patut la bodoh 

( hahaha ! )

third situation

Dottie : kalau tepuk sebelah tangan tak kan berbunyi . ni mesti diorang main tepuk amai amai kan

( haha ! sabor je la --' )

fourth situation

Zizan : baby tolong la ucuk ni . baby baby baby baby
Jue : BABI !!!

( amek kau ! hahaha ! )

nak tau lagi dialog diorang ? ala , pegi la tengok sendiri . nanti tak best la kalau Mira bagitau semua :)) . ni antara dialog dialog yang Mira gelak + dialog tak leh bla sangat sangat . thanx to my bro la bawa Mira pegi tengok . walaupun muka masing masing tak boleh bla je sebelum start . thanx sangat sangat :))

5 / 5 bintang yang dapat Mira bagi :)

4 comments:

SchA :) said...

untunglah dpt tngok cite hantu bonceng . hurmmm ! jeles meyh .

Mira (: said...

@SchA :)

ngeee ~ jgn jles meyh . hehe ^_^

Cik Gee said...

agak2 ye minggu depan ada tayang lagi tak? minggu ni kat kampung ag.. huhu.. :(

Mira (: said...

@Cik Gee

mnggu dpn ? hurm , ade kot . tp tak sure la plk gee .

fly high !