Promote !

ish ai blog ni . buat saspen aku je . semangat nak tulis blog tadi tiba tiba tak boleh . jeles la tu . HAHA !
oke oke . back to the story *padahal belum cerita ape ape pun --'* hurm , kenapa tajuk macam tu ? aku nak promote ape pulak ni ? aku nak promote baju titik peluh aku & abang abang aku *oke tipu , sikit pun peluh tak menitik* . hasil usaha aku dengan abang abang aku la . baju ni sempena demam bola yang akan melanda tak lama lagi *wah ! demam ke ? pape je la* . pertama kali aku design ni . kalau hasil memuaskan nanti boleh la buat lagi kan .

oke oke . ' cakap pun tak guna , tendang pun tak kena '

korang tengok kat bawah ni ↓

Malaysia vs Arsenal

Malaysia vs Liverpool

Malaysia vs Chelsea

berminat ? tak tahu macam mana nak tempah / beli ? *dah macam penjual ubat lak ai* .
oke oke . kalau korang berminat korang baca keterangan kat ↓ *bawah ni je pun adoii*

Tour 2011 T-Shirt

Size:S,M,L,XL,XXL
RM:35.00 [ TERMASUK POS ]

JIKA BERMINAT CONTACT OR LEAVE MSG [ FACEBOOK ]

AZRI : 019-6337095
AZALI : 012-3649705

tak pun korang komen je kat blog ni . nanti aku sampai kan :)

2 comments:

She's Gee said...

wohoppppss.. xde money la syg.. hehe..

btw, sorry lambat balas msj mira kat shoutbox. baru ari ni free nak cek satu2.. pe pon, gee ade wat tuto khas wat mira.. harap bermanfaat utk mira ye.. peace!

Mira (: said...

@She's Gee

haha ! tape2 . wah ! khas tuk mira lak tu . thnx tau gee . mira akan gunekannye :D

fly high !