Transformer : Dark of the Moon

sape ade datang blog aku semalam mesti nampak status aku yang bergerak gerak kat sidebar blog aku kan . ni aku nak tunaikan janji aku . hee :D . semalam aku tengok cite ↓


yay ! first time tengok Transformers . kenapa first time ? sebab selama ni memang tak pernah tengok . yang first mahupun yang second . HAHA ! giler ketinggalan aku ni T_T . penuh giler kot panggung kat Alamanda , Putrajaya tu *hamboi ! siap promote nama tempat lagi* . sampai kat depan depan yang terpaksa mendongak tu diorang duduk . nasib baik la abang aku tempah tiket awal . fuh ~

cite dia memang best pun . patut la ramai yang tengok . aku ni je yang first time tengok . ish ai . rugi lak tak layan cite ni dari awal . hurm . oke oke . abaikan . yang lepas tu lepas la yang ni je tak lepas . eh , termasuk dialog Jozan lak ai --' . hee :D

bila tengok cite ni kan aku rasa semua benda melayang depan mata aku je *nama pun 3D kan* . first time oke tengok cite 3D . eh , aku tak jakun la . jangan la cakap aku jakun T_T . tau la korang dah selalu tengok cite 3D ni kan . semua part best bagi aku . tapi aku suka time autobot semua jadi kereta . nampak smart je berikut ikut . kereta pun smart smart . HAHA !

sampai sini je la aku cite oke . tak kan nak buat sinopsis lak kan . daripada aku buat sinopsis dari mula sampai habis baik korang pegi tengok sendiri . lagi berbaloi kan ? hee :D .

oke bye , assalamualaikum

2 comments:

She's Gee said...

ini yg bwt gee tak sabar nak tgok esok ni! yesss!!

Mira (: said...

@She's Gee

haaa , bgus3 . tgk la sok . hee :D

fly high !