Johan & Ozlynn Wati

malam ni sungguh la bosan nye pun adoiii . radio online *radio yang boleh dengar kat laman web* pulak tibe tibe tak mengeluarkan bunyi . adess ! selalunye ai dengar Era FM . tapi ni dah tak berbunyi . so , ai rase bosan yang teramat sangat . annoying tak aku bahasa kan diri aku 'ai' ? so annoying right . HAHA ! oke oke kita tukar balik la ye sebelum korang korang dan korang termuntah . actually aku tak pandai sangat nak bahasa kan diri aku 'ai' . saje je nak gedik gedik test . nama pun bosan kan . harap maklum ye semua :)

tapi kalau korang guna i , i , u , u tu . aku langsung tak kisah . aku pun akan layan je la :D

petang tadi aku tengok dapur selebriti knorr . tengok pun sebab ade Johan je pun . hehe :D . hah ? Zizan ? dia tak de la korang *bajet macam korang tanya . hehe* . Johan dengan bini dia la , Ozlynn Wati . tak dapat dinafikan la *ayat skema abaikan* diorang memang sweet giler . terserlah kesweetan diorang *wah ! ayat baru tu* nak menunjukkan diorang sweet sangat . wah ! aku pulak yang excited lebih ni . antara ayat ayat yang kelakar and so sweet :)

masa orang lain sibuk panggil chef untuk bagi tunjuk ajar

Johan : i trust my wife
Ozlynn : no , don't trust me .
Johan : why ? why shouldn't u trust yourself ?

( pandai pulak Johan ni speaking )

masa nak pilih masakan antarabangsa

Ozlynn : nak pilih yang mane ni ?
Johan : u pilih u nak melancong kat mane .

( kesengalan terserlah disitu --' )

masa tengah masak

Sheila Rusli : garang jugak bini kau ni .
Johan : mau tak garang , tengah masak tu bukan tengah drive .

( HAHA ! memang betul la tu )

sebenarnye banyak lagi la benda benda yang kelakar . nak tulis nanti panjang pulak korang nak baca kan . kalau ade la video dia senang sikit aku tepek kat sini . tak de la aku cite panjang lebar . korang pun boleh tengok sekali . hehe :D . tapi malangnye tak de pulak videonye .

dan akhirnye #jengjengjeng


yeay ! diorang menang ! dalam kecoh kecoh pun menang jugak kan . salute la dengan diorang . lawan pasangan Mustafa Kamal dengan Zizan Nin kot . hehe :D . tema pun bukan calang calang . Masakan Antarabangsa kot *banyak benor kot nye . HAHA !* 

nak sangat jadi chef kan Johan , kan dah kena masak . hehe :D . nasib baik menang :)

Chef Zuan + Chef Tu_kang masak = Johan Raja Lawak :)

2 comments:

She's Gee said...

dorang memang SWEET! gee suke dgn johan tuh.. kelakaw giler! soley soley...~~

Mira (: said...

tersangat sweet gee . untung ozlynn . hehe :D

fly high !