OMG --'

tau tak semalam aku tidur pukul berapa ? pukul 4 pagi ! wah ! dah macam bersahur pulak ni . HAHA ! semua salah . haaa , tak salah sape sape la . memang sengaja nak tidur lambat . first sebab nak kacau + teman abang aku sorang sorang kat rumah sebelah coz abang aku lagi sorang pergi main badminton *wah ! sejak bile aku jadi adik yang baik ni ? --'* . actually aku tak dapat online sebab my dad nak online pulak kan . so tak de keje cari keja la . HAHA !

sambil kacau tu aku main la ipad abang aku . main game je . tak lama pun sebab takot sangat dia marah aku main lepas charge . hehe :D . nak cover tu aku pun charge balik . pandai kan pandai kan ? HAHA ! pastu kitorang layan cite ESTET . bile abang aku balik diorang cadang nak beli maggie . mase tu memang aku tak tau la dah pukul berapa kan . dia balik pun dah pukul 2 macam tu kot aku rase . tugas aku basuh pinggan pinggan diorang makan semalam . kurang asam kan . it's okay . sebagai adik yang baik kena la turut *nasib baik dapat upah je tu . kalau tak jangan harap* . bile diorang dah balik kitorang buat maggie and then makan la dengan berbekal kan air soya sambil layan cite KL Gangster . dah nak habis cite tu baru rase mengantuk . so kitorang pun masuk la bilik masing masing . aku tengok jam mase tu pukul 4.45 . dekat nak pukul 5 dah . giler kan giler kan ?

pagi ni aku bangun pukul 11 . HAHA ! lambat kan . tu pun still pusing pusing lagi . lepas je pecah laju a.k.a breakfast , kitorang pun sambung tidur balik . HAHA ! pukul 2 baru bangun . pastu terus online sampai sekarang . wah ! giler la kan .


ni la muka abang abang aku yang kadang kadang giler sikit tu *promote sikit :P* . yang tengah tu dah sah sah la aku :)

3 comments:

She's Gee said...

gee pon tido lambat gak pukul 5... penat ye... sbb ari ni kenduri so smlm bwt2 keje tak sedar dah kol 5am.. dasat....... :)

Mira (: said...

wah ! gee lagi lmbt ni . mmg dasat . hehe :D

She's Gee said...

lagi dasat! hehe!

fly high !