Juvana

wah ! dah habis dah Juvana . 13 episod je pun . dengar cite nak buat movie lak . tak tau betul ke tak . sebelum start tadi ade sesi  live chat dengan apek & ayam . tapi aku tak chat sangat pun . tengok je . hehe :D . tapi last last tu try la tulis ' bye bye ' kat diorang kan . wah ! apek balas . siap sebut nama aku lagi *bangga seh*

oke ! time to Juvana ! memang tak tekun sangat la mula mula cite tu kan . sume salah abang aku . time tu jugak la nak amek memori kad , nak test tu test ini . adeeesss ! --' . nasib baik kejap je . pastu layan sampai la habis . tapi ade jugak benda yang mentensionkan aku *ayat baru tu* . asal la iklan banyak sangat ? baru start iklan baru start iklan . adesss ! memang tension la macam ni . kalau kejap tak pe . ni boleh tahan la lamenye . 

oke dah . ending dia pun memang best . rugi sape tak tengok dari awal . tapi tak pe . boleh layan balik kat Tonton . don't worry la . hehe :D . lepas habis Juvana ade sesi live chat dengan daim & botak . memang best la tengok diorang kan . giler kelakar . tak tau lak daim pandai buat lawak . HAHA ! oke dah . tamat dah cite Juvana . lepas ni cite SUPERMAK ! hurm , rasenye aku tak tengok kot cite tu . HAHA ! sampai sini je oke . byebye :D






' JUVANA -  aku tidak akan terperangkap selamanya '

2 comments:

She's Gee said...

bayak iklan sal bayak org tgok. waktu ni la nak kaut untung.. hai TV3....

agak2 ye ni kisah benar ke? best ye daim jadi cikgu, botak jadi peninju asia.. haha.. ^^

Mira (: said...

@She's Gee

tu la psl . tv3 ni . hurm

tak tau la . best sgt . ayam jd suami b'jaya ank 8 . tak bole bla . HAHA !

fly high !