Jozan ♥

tadi aku round round facebook tau . korang mesti baru first time dengar ayat tu kan ? HAHA! saja guna ayat baru . hee :D . bosan sangat malam ni . sebab tu la aku round round tengok ade ape ape yang best tak . haaa . memang aku jumpa sesuatu yang best . hee :D . tengok tajuk entry je pun korang boleh tau kan ape yang aku jumpa . video ni baru first time aku tengok . kalau korang aku tak tau la kan . korang nak tengok tak ? kalau tak nak pun tak pe . aku still letak jugak sebab ni blog aku . WAHAHAHA ! *amek kau evil laugh dari aku . hee :D*


korang pernah tengok tak video ni ? ni time diorang praktis Maharaja lawak minggu silent comedy . ingat lagi tak ? ala yang ni haaa ↓


sekarang dah ingat kan ? hee :D 

bagi korang mana lagi best ? :)

4 comments:

Faraa Eiman's said...

ingat2 , haha
yg practise tu kot xD

Mira (: said...

@Faraa Eiman's

kan ? mira pun rse mcm tu . hee :D

She's Gee said...

walamak.. tak penah pulak jumpe mcm ni kat FB.. huhu.. ^^

Mira (: said...

@She's Gee

tak prnh an . tu nk share tu . hehe :D

fly high !