KL Gangster

yay ! akhirnya tadi berkesempatan jugak aku tengok cite ni . tapi kat youtube je la . kat wayang mana ade dah cite ni . cite ape ? haaaa , tengok tajuk la der . hamboi ! tengok tajuk ye korang korang semua .

memang best la cite dia . sebab ape ? bukan sebab Zizan la . asyik sebab Zizan je letih la *padahal memang sebab Zizan pun sikit* . HAHA ! jalan cite dia memang menarik walaupun bahasa yang digunakan agak kasar . tapi memang best la . padan la dapat kutipan beribu ribu ke berjuta juta entah . hee :D . part yang tak boleh bla part mane la lagi kan . part Zizan kena tikam la . siot punya Shark . Abang Long Dil kau tikam . sedih tau tak sedih . oke dah . cukup ber'emo emo kat sini . HAHA

aku ade baca komen Skop Productions suruh removed video tu . kenapa erk ? korang tau tak ? hurm . aku ni bukannya tak nak support filem melayu . ade jugak cite aku tengok kat wayang pe . tapi sekarang nak tengok cite ni memang tak dapat la . dah habis pun kan . ape salahnye share kat youtube . aku tak faham betul la . eh , habis aku kalau orang Skop Productions jumpa blog aku . oke oke . tak nak la komen banyak banyak . risau lak aku . hee :D

kalau korang nak tengok . tekan bawah ni


*tengok cepat mane tau nanti kena block lak kan :P*

3 comments:

She's Gee said...

tak maw la tgok law ade sedih2... nanti x selera nak makan.....

btw, sbnr ye filem ni ade kes ngan PEKIDA. mmg sebab tu hak cipta filem ni agak dilindungi keras la..... hoho... ^^

Mira (: said...

@She's Gee

tgk la . part tu je sdih . adoyai . ouhh yeke . ptt la . thnx la bgtau . tapi gee tetap kne tgk gak :P

She's Gee said...

insyaAllag gee tgok... hehe.. ^^

fly high !