Ahli Baru Era FM

semalam lepas balik terawih mira online facebook & twitter jap sebelum tido . tengok tengok era fm announce nak kenalkan ahli keluarga yang baru . wah ! teruja ni . teruja ? --' . oke sebenarnye mira memang dah tau dah sape . sebab tu rase teruja . HAHA !

lepas je sahur mira terus masuk bilik pasang radio (actually memang mira tido pasang radio pun) . tunggu sampai pukul 6 . mata dah agak agak ngantuk giler ni . tak pe mira sabar sabar dan sabar . fuh ~ akhirnye pukul 6 jugak . dalam hati ingat lepas Paknil announce je terus nak tido . last last bukannye nak announce je . rupanye ahli baru tu datang jugak . conform la kena dengar . tahan mata tahan mata . dengan berbekal kan game kat phone . mira tahan mata sampai kul 7 ( kot la . tak pasan lak pukul berapa dia on air )

nak tengok sape yang bersama Paknil , Ray dan Haniff di Riuh Pagi Era dan menjadi keluarga baru Era FM ?
#jengjengjeng











JOHAN RAJA LAWAK
happy je muka dia :)

yeay ! dah tengok ? suke tak suke tak ? tambah lagi 1 bidang buat Johan . hehe :D . memang riuh betul la Era FM tadi . kelakar habis . good luck Johan :)

nak dengar Johan first time on-air ? hari Sabtu ni jam 6 pagi :)

3 comments:

Cik Gee said...

perghhh mesti syiok giler! haha! zizan xde ke?

Mira (: said...

@Cik Gee

syok la . hehe :) . zizan tak de la gee .

Ratu Lissa said...

hehe, mesti lawak ada johan. nie yang suka nie..

fly high !