KL Gangster / IkLan Gangster

haaa , korang mesti tak tau kan ape yang mira maksud kan . ( yang dah tau tu senyap senyap oke ) . mira nak share dengan korang 1 video ni . baru berapa hari yang lepas mira tengok kalau tak silap . video ni pun mira dapat dari my bro . thanks yow ! hehe :) . korang layan la ye video kat bawah ni








amacam ? kelakar ? kalau kelakar 'like' sikit ( blog kau mane ade button 'like' cik mira ) .
ouhhh yaa ! kalau suke komen sikit ye . thanks :)

2 comments:

Cik Gee said...

huhuhuhu.. lambat ye buffering... huuhuhuhu...

Mira (: said...

@Cik Gee

lmbt ye . laa mira tak tau pulak . mira tgk ok je . hehe :)

fly high !